ДЕЧЈА НЕДЕЉА- ИЗВЕШТАЈ

,,Шта детету треба да расте до неба“

Ученици на Бесном Фоку од првог до четвртог разрда су обележили Дечију недељу са својим учитељицама, Наталијом Божић и Александром Радосављевић кроз разне активности.

3.10. је организована музичка радионица ,, Песма и игра дају нам крила“- караоке, плес. Сваки ученик је имао право да одабере песму коју ће изводити,  примерену свом узрасту. Учитељице су организовале такмичење, пуштале су ученицима изабране песме са Е-учионице, You Tube или CD/a, пројекујући текст песама на платну. Ученици су се веома лепо припремили, научивши текст и мелодију песама.  Други део музичке радионице био је организован тако што су учениици плесали уз Just dance нумере.

4.10. Радионица  ,,Шта детету треба да расте до неба“, ученици су цртали или писали анонимне поруке упућене одраслима, стављали их у кутију, а затим смо читали јавно поруке.

5.10. На радионици  ,,Дан даривања“ спроведена је акција поделе поклона изненађења. Сваки ученик је спремио поклон за свог тајног друга код куће. Ученици су из шешира извлачили име детета коме би уручили поклон. Ученици су донели поклоне за напуштене пријатеље који их свакодневно дочекују испред школе, храну за псе и птице.

6. 10. На ликовној секцији спроведена је радионица са темама ,,Љубав побеђује све “ и ,,Дај ми руку да растемо зајено“

7.10. су организоване две радионице: Маскембал ђака „ Могу да сам све што хоћу…“

Ликовна радионица, заједничо цртање кредама по бетону у школском дворишту са децом из вртића „Смешко“.  Уз адекватне маске на маскембалу и журку прославили смо крај дечије недеље на Бесном Фоку.

Повереник: Александра Радосављевић