Школа дели зграду са вртићем Пролеће и поседује две учионице, два тоалета и једну чајну кухињу. Школско двориште обухвата један спортски терен и простор са зеленилом.

У школској 2020/2021. години уписан je 51 ђак од првог до четвртог разреда.

 Четири одељења распоређена су у две смене. У школи раде четири учитељице и хигијеничарка.

Активности одељења I-6

      Одељенски старешина I-6 Бранислава Радојичић

Активности одељења II-6

Oдељенски старешина II – 6 Весна Костић

Активности одељења III-6

Фебруар 2021.

Meђународни дан борбе против вршњачког насиља – Дан розе мајица

Разговарано је о томе шта је насиље и које врсте насиља постоје. Ученици су израдили пано, приказавши свој став о важности борбе против вршњачког насиља и о значају подршке и пријатељства.

Март 2021.

Школско такмичење рецитатора

Ученици одељења III-6, Дукић Марко и Думитршко Живанка, учествовали су на школском такмичењу рецитатора, одржаном 4. 3. 2021. године. Дукић Марко рецитовао је песму Мирјане Булатовић ,,Све за пољубац” и освојио друго место, док је Думитрашко Живанка рецитовала песму Мирослава Антића ,,Шта је највеће” и освојила треће место.

            Одељенски старешина III – 6 Драгана Младеновић

Активности одељења IV – 6

Фебруар 2021.

Организована је радионица поводом обележавања дана борбе против вршњачког насиља. Радионица се састојала из два дела . Ученици су давали предлоге и сугестије за стварање безбедног окружења у школи. Након тога писали су различите речи које упућују на пријатељство и слогу.

Март 2021.

Одељење IV – 6 учествовало је на школском такмичењу рецитатора. Јелена Вукићевић рецитовала је песму ,,Једне ноћи у Египту” , Мирјане Булатовић. Катарина Станковић рецитовала је песму ,,Плава гробница”, Милутина Бојића. Анђела Пајић рецитовала је песму ,,Опомена”, Десанке Максимовић.

Одељенски старешина IV – 6 Драгиња Јовановић Стефановић