Од 1.9.2020. наша школа је омогућила ученицима нове активности које се реализују након часова редовне наставе пружајући ученицима садржајнији боравак у школи.

 Часови се одржавају два пута недељно по 60 минута, уторком и четвртком од 10,30-11,30.

У току првог полугодишта реализоване су теме :“Јесен”,”Употребни предмети”, „Пролеће“ и “ Новогодишња декорација”.

У раду пројекта учествовало је 7 ученика одељења 3-3 и 4 ученице одељења 4-3, укупно 11 ученика, 10 девојчица и 1 дечак.

Корист од реализације за ученике била је велика: неке активности су први пут радили и били задовољни својим умећем, кроз те активности су развијали графомоторику, пажљиво и прецизно коришћење прибора и материјала.

Друго полугодиште обележила је тема ЗИМА, а ученици су различитим техникама израђивали радове “Зима”, “Зимска ноћ”, Снешко Белић од папира”, “Висибабе од папира” . Ученички радови су изложени у холу школе.

Весела азбука

Ученици првог разреда су на часу ликовне културе показали колико су добро савладали слова. Писали су, бојили, сецкали, показали вештину и знање. Одлучно и храбро су ступили у школски свет!

Заштита животне средине

Вредни ученици четвртог разреда су желели да дају допринос заштити животне средине. Искористили су знања стечена на часовима природе и друштва и чувара природе и на креативан начин представили биљни и животињски свет Србије.

Свети Сава- школска слава

У јануару смо разговарали о значају Светог Саве за српски народ, школе и децу. Потрудили смо се да покажемо поштовање и захвалност.

Дан ружичастих мајица

Последње среде у фебруару, разговарали смо о значају другарства и толеранције. Обележели смо Дан ружичастих мајица, погледали презентацију и истакли значај борбе против вршњачког насиља.