Дечја недеља трајала је од 3. до 7. октобра. Као и сваке године учитељи су планирали разноврсне активности. 

У одељењима 1/6 и 2/6 реализоване су следеће активности:

-понедељак, 3.10.2022.

Ученици су у школском дворишту цртали кредама у боји.

-уторак, 4.10.2022.

Ученици су писали поруке на тему „Шта детету треба да расте до неба”. Сваку поруку обогатили су адекватном илустрацијом.

-среда, 5.10.2022.

Организована је ликовна рсдионица „Љубав побеђује све”. Ученици су цртали и сликали ликовне радове на тему љубав и срећа.

-четвртак, 6.10.2022.

Организована је музичка радионица „Песма и игра дају нам крила”. Ученици су појединачно и хорски певали и свирали на дечјим ритмичким инструментима познате песмице.

-петак, 7.10.2022.

Организован је маскембал „Могу да сам све што хоћу”. Ученици су појаснили своје костиме и импровизовали су кратке драмске сцене. На овај начин побољшали смо вештину комуникације и креативног решавања проблема.

Odeljenje 3/6 Dečiju nedelju obeležilo je pričom o druženju u školi i van škole.

Iskoristili smo reаlnu situaciju u kojoj su dva dečaka i dve devojčice iz odeljenja bili u svadji. Razgovor sa učiteljicom i drugarima pomogao je da se problem reši i oni su se pomirili.

Nedelju smo obeležili recitovanjem pesmica o druženju, pevanjem. Družili smo se sa drugarima 4.razreda, i tom prilikom zajedno pevali i igrali se. Napravili smo i tematski pano na času likovne kulture.

Odeljenje 4/6   

U okviru dečije nedelje crtali smo kredama u školskom dvorištu, pisali poruke na temu ,,Šta detetu treba da raste do neba”, pevali karaoke ,,Pesma i igra daju nam krila”.