,,Ја сам дете, треба да ме волите и разумете“

Ученици на Бесном Фоку од првог до четвртог разрда су обележили Дечију недељу са својим учитељицама, Наталијом Божић и Александром Радосављевић кроз разне активности.

4.10. је организована музичка радионица ,,Разумите и ја волим да се забављам“- караоке, плес. Сваки ученик је имао право да одабере песму коју ће изводити,  примерену свом узрасту. Учитељице су у холу школе организовале такмичење, пуштале су ученицима изабране песме са Е-учионице, You Tube или CD/a, пројекујући текст песама на платну. Ученици су се веома лепо припремили, научивши текст и мелодију песама.  Други део музичке радионице био је организован тако што су учениици плесали уз Just dance нумере.

6.10. су биле Еколошка радионица ,,Нахранимо напуштене животиње“ и радионица здраве исхране „Разумите, имам право да се храним здраво“. Ученици су донели храну за псе и птице. Обзиром на количину донете хране напуштени пси ће добити статус школских љубимаца. У оквиру радионице здраве исхране ученици су донели разно воће и поврће где смо  цедили здраве сокове. Били су одушевљени, доневши закључак да су ови сокови много лепши и здравији од куповних.

7.10. Хуманитарна радионица  ,,Ниси сам/а ја сам ти пријатељ“ спроведена је акција поделе поклона изненађења. Сваки ученик је спремио поклон за свог тајног друга код куће. Ученици су из шешира извлачили име детета коме би уручили поклон.

8.10. су организоване две радионице: Маскембал ђака ,,Волео/ла бих да сам бар један дан…“

Ликовна радионица,,У мом срцу има места за…“. На ликовној радионици ученици су цртали све оне који им значе и оно што им значи. На радовима су се нашли чланови породице, другари, кућни љубимци, омиљене играчке, књиге….

Уз адекватне маске на маскембалу и журку прославили смо крај дечије недеље на Бесном Фоку.

Повереник: Александра Радосављевић

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Преузмите фото албум [3.37 MB]