Select Page

Поштовани,

Поводом почетка нове школске године а имајући у виду ситуацију са КОВИДОМ-19 покренули смо велику акцију на територији целе Србије са циљем да наградимо најбоље ђаке основних и средњих школа. Остварили смо лепу сарадњу са школама из Београда, Новог Сада, Неготина, Јагодине и других градова и са задовољством Вас обавештавамо да смо, испред компаније ЛИНК гроуп и Савремене основне школе, за најбоље ђаке у Вашој школи обезбедили бесплатне онлине курсеве за усавршавање знања енглеског језика.

Свесни смо чињенице да је данас за успех у даљем образовању а и касније у послу потребно у довољној мери познавати и владати енглеским језиком и зато желимо да наградимо оне ђаке који желе да усаврше и унапреде своје познавање енглеског језика

Уколико се одлучите за учествовање у овој акцији, послаћемо Вам 5 поклон кодова које ћете Ви доделити својим ђацима на начин који одаберете као најприкладнији а преко вести о акцији коју је потребно објавити на сајту. После добијања кода и остављања података на страни пријаве ђаци које одаберете да похађају бесплатне курсеве енглеског језика ће на своју емаил адресу од нас добити сва упутства за похађање изабраног онлине курса преко Дистанце Леарнинг платформе за учење преко интернета.

Након регистрације на платформи потребно је прво урадити улазни тест након чега се сваком полазнику додељује одговарајући ниво језика који је прилагођен његовом преџнању. Курсеви језика који се могу похађати су класификовани према нивоу А1 – Ц1.

Како би се што више ђака активно укључило у процес усавршавања енглеског језика позивамо Вас да се прикључите нашој акцији и да обавештење о бесплатним курсевима које додељујемо Вашим ђацима објавите на сајту.

Замолићу Вас за повратну информацију да ли желите да учествујете у оваквој акцији и уколико имате додатних питања будите слободни да нам пишете.

Срдачан поздрав,

Марија Крсмановић